Urusan Pembelian

• Pembelian secara terus di Penerbit UniSZA atau tempahan melalui surat / email / telefon.

• Bayaran boleh dibuat dengan tiga cara iaitu:

1. Pembayaran secara terus di Penerbit UniSZA, atau

2. Memindahkan wang ke AKAUN BENDAHARI UNIVERSITI SULTAN ZAINAL ABIDIN, NO AKAUN: 13017010082394 (BIMB) dan poskan slip transaksi kepada SUHAIRI SULAINI, PENERBIT UniSZA, UNIVERSITI SULTAN ZAINAL ABIDIN, KAMPUS GONG BADAK, 21300 KUALA NERUS, TERENGGANU atau emailkan ke alamat This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., atau

3. Menggunakan JomPAY (BILLER CODE:3012) menerusi akaun  UNIVERSITI SULTAN ZAINAL ABIDIN. Emelkan bukti pembayaran kepada This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

• Sebarang pertanyaan, sila hubungi:

Penerbit UniSZA
Universiti Sultan Zainal Abidin